Opencart OTP Simple Pay bankkártyás fizetés

Pár éve elkészítettem a SimplePay Opencart áruház online bankkártyás elfogadását megvalósító fizetési kiegészítőt. Azóta már három áruházban kifogástalanul működik.
Számos magyar banki elfogadást integráltam már de úgy gondolom, hogy ez egy jelenleg nagyon jól sikerült megoldás az OTP -től. A kiegészítő segítségével valóban percek kérdése az áruház beállítása és az online kártyaelfogadás. Létezik még egy régebbi megoldás az OTP-től. Ennek a megoldásnak az integrálása során számos problémával találhatjuk szembe magunkat. Például megnehezíti a dolgunkat, ha a PHP verziószáma 7.0 vagy fölötte lévő, mert a csomagban található egyik szoftver elem, a log4php nem egészen kompatibilis az újabb verzióval. A másik probléma, ha meghiúsul valami miatt a fizetés akkor ezt nekünk ellenőrznünk kell az áruházi oldalon, mert az áruház nem fog róla tudomást szerezni. A SimplePay -ben ez egyszerűen úgy van megoldva, hogy a SimplePay egy visszahívást intéz az áruházhoz, amikor a banki feldolgozás sikeres volt, tehát a hibalehetőségek száma így kisebb lesz. Egy rendelés akkor válik kifizetetté, ha ez a visszaigazolás megtörténik, addig nem. Ezen kívül a tranzakciótörténet nyomonkövetéséhez külön felületet kap a felhasználó, ahol a fizetés minden részletét le tudja kérni. Ez a gyakorlatban nagyon hasznos tud lenni, főleg az integráció során. A tranzakciók nyomonkövetése mellett visszautalást is kezdeményezhetünk. Ez akkor lehet hasznos funkció, ha az áruházunkban megvásárolt terméket nem tudjuk a vevő részre kiszállítani valamilyen okból és a fizetést vissza szeretnénk utalni. Ez egy apró dolognak tűnik de úgy gondolom nagyon fontos funkció. Ezen kívül a fizetési információk titkosítása is lényegesen egyszerűbb módokon történik, mint más banki kiegészítők esetében. Az áruház verziószáma szintén fontos, mert számos eltérések vannak, így az integrációhoz ez egy fontos információ. Ha valaki az OTP SimplePay fizetési megoldását választja, tudok benne segíteni kedvező áron, teljes körű támogatással. A bővítmény elérhető és megrendelhető a következő helyről:
Bankkártyás fizetési bővítmény megrendelése
Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter


A bejegyzés kategóriája:Webáruház and tagged . Vedd fel a kedvencek közé: link.A hozzászólások és a trackbackek is jelenleg le vannak zárva.