RFP

2013 december első felében elhatároztam, hogy a napjaimat egy picit átrendezem. Ugyanis észrevettem, hogy hatékonyabb a kora reggeli kezdés, mint a késő esti folytatás. Ennek során reggel 5:00-kor kelek, majd 5:15-kor indulok az ajtóból egy rövid starttal a gödöllői vasútállomásig. Előfordul, hogy útközben sorompót kapok, ezért a vasúti felüljáró felé veszem az irányt, majd a vasútállomással szemben lévő zebránál az útmutató táblákhoz érkezem 5:25-kor. Itt várok 5 percet (ha valakinek kedve van csatlakozni) és elindulok az Állomás úton, majd a buszpályaudvart megkerülve a Kastély felé veszem az irányt. Laza 30 perces futás után egy kört leírva haladok visszafelé, így összesen 6,78 km-t teszek meg.

A kezdeményezést és futássorozatot elneveztem RFP-nek, ami a Reggeli Futás Pestával után született. Bárki, bármikor csatlakozhat, elég széles az út :-) . Garantálom, hogy ezek után mindenki napja simán gördül majd tovább. Itt nem kell belépődíjat fizetni, nem kell beruháznod extra felszerelésbe. (Persze jó ha van az évszaknak megfelelő szerelésed és legalább egy jó futócipőd, javaslom ezt kérd karácsonyra, szülinapra, névnapra)

Egyvalamire van szükséged, amit nem tudsz megvásárolni: arra az 5 másodpercre, amikor eldöntöd, hogy 5:00-kor felkelsz az ágyból vagy tovább alszol. Na, ez az 5 másodperc fogja meghatározni az egész napod, meg tudod határozni az értékét?

Bővebb információkat itt találsz: http://futas.dobrenteiistvan.hu/events Találkozunk?

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter


A bejegyzés kategóriája:Futás and tagged . Vedd fel a kedvencek közé: link.A hozzászólások és a trackbackek is jelenleg le vannak zárva.