Spar Maraton felkészülés

Egy felkészülési sorozatot indítottam a tegnapi nappal kezdődően a 27. Spar Maratonra. Mindenki bekapcsolódhat, akinek kedve van. Az indulási hely mindig a gödöllői Spar áruház előtti parkolóból (2100 Gödöllő, Köztársaság út 85.), biciklitárolótól van 16:30 -kor. A tervezett napok: kedd, szerda, csütörtök. A szombati napon pedig a szokásos időben reggel 9 órakor a Kiskastély Fitness, Táncsics Mihály út 5. szám elől indul a kör az Erzsébet parkban és megbeszéljük az adott hetet és betervezzük a következőt. Mind a két helyszínen erdőben, terepen lehet futni. Érdemes indulás előtt tájékozódni a BSI Futónagykövet – Gödöllő facebook csoportban, ha valami miatt elmarad, ott közzé fogom tenni. A hétköznapokon az útvonal kezdetben ez: http://www.mappedometer.com/?maproute=84777 de menet közben majd variálom és igyekszem változatossá tenni. Akinek kedve van bármikor csatlakozhat, akár rövidebb távokra is. Jó futást mindenkinek !

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter


A bejegyzés kategóriája:Futás and tagged . Vedd fel a kedvencek közé: link. Szólj hozzá vagy hagyj egy trackback-et:Trackback URL.

Egy Hozzászólás

  1. Posted 2012 June 6 at 20:44 | Permalink

    Sajnos az időpontokat nem mindig tudom pontosan betartani, ezért ha azt tervezed, hogy csatlakozol mindenképp szólj rám előtte vagy csatlakozz a facebook csoporthoz, hogy értesülj az eseményekről !

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez Be kell jelentkezni