Virtuemart ER diagram

Egy webáruház létrehozásában kellett közreműködnöm, amely a virtuemart 1.1.8 -ra épült. Mivel eddig soha nem volt alkalmam használni a Joomla tartalomkezelő rednszert és a Virtuemart-ot, ezért fel kellett térképeznem a működését. Ez azért is fontos volt, mert az elvárt megvalósítandó funkciók különböztek az alaprendszertől. Az adatbázis modell tanulmányozásával kezdtem. A MySQL Workbench segítségével reverse engineering-et csináltam de sajnos csak a táblákat azonosította be, mivel nem tartalmaztak egyetlen idegen kulcsot sem. A kapcsolatok azonosítását így kézzel csináltam meg. Elképzelhető, hogy nem teljesen pontos és nem tartalmaz minden kapcsolatot, esetleg hibás. Úgy döntöttem feltöltöm ide, mert esetleg mások számára is hasznos lehet, mivel én nem találtam hozzá eddig hivatalos ER diagramot.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter


A bejegyzés kategóriája:Webáruház and tagged . Vedd fel a kedvencek közé: link. Szólj hozzá vagy hagyj egy trackback-et:Trackback URL.

Egy Hozzászólás

 1. Posted 2011 September 30 at 6:57 | Permalink

  Hello Stephen, how are you?

  I’m doing my course conclusion work on Virtuemart and you’re the one who has the documentation for Virtuemart. Neither the Soeren (Virtuemart creator has such documents because they were not made).

  Can you give me the files or sell the mysql workbench? I will share with the community Virtuemart worldwide and will give due credit on this.

  I am also doing the reengineering of the new database version of Virtuemart.

  So .. could you help me?

  Luiz (Virtuemart developer)
  Brazil

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez Be kell jelentkezni