A WIPS firefox kiegészítő

Képernyőkép készítése egyszerűen: WIPS Firefox kiterjesztés.

Szükségem volt egy olyan megoldásra, ami egy adott weboldalról teljes képernyőképet készít. Vagyis egy olyan file készül, ami tartalmazza a teljes weboldalt akkor is, ha esetleg az egy képernyő oldalon nem fér el és görgetni kell az oldalt, hogy mindent láthassak. Ezen kívül egy olyan megoldásra volt szükségem, amit operációs rendszertől függetlenül tudok használni, mivel Linux és Macintosh környezetben dolgozom de előfordulhat, hogy windows operációs rendszeren is használni szeretném. Így esett a választásom a WIPS Firefox kiterjesztésre. A telepítése és használata egyértelmű és egyszerű. Segítségével könnyedén tudok prezentációs célra vagy hibaleírás készítéséhez egy átfogó képernyőképet szolgáltatni minden olyan környezetben, ahol a Firefox böngésző is futtatható.

Funkciók:

A view menüben kiválasztva a bal oldali sidebar -on megjelenik a képernyőkép, ahol vagy kijelölünk egy részt vagy egy preview -t tudunk menteni png, bmp, jpg, ppm formátumban.

A fejlesztő Finnbar P. Murphy elmondása alapján minimum 3.0 verziójú böngésző szükséges, mivel HTML5 -ben szereplő elemet is felhasznált.

Köszönjük! Én ezt használom.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter


A bejegyzés kategóriája:Általános and tagged . Vedd fel a kedvencek közé: link. Szólj hozzá vagy hagyj egy trackback-et:Trackback URL.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez Be kell jelentkezni