Futás az árvízkárosultakért

Lajkó Csaba egy jótékonysági futásra invitál mindenkit 2010 augusztus 13-14 és 15-én. Székesfehérvárról indul és 3 nap alatt Ónodra érkezik. Menet közben bárki becsatlakozhat. A futáson nevezési díj nincs de adományokat elfogadnak, amit az árvízkárosultak javára fordítanak.

Csaba 2009 -ben robbant be az ultrafutás világába. A 3. Viking Timing Ultramarathoni Futó Országos Bajnokságon a 12 órás futás egyéni bajnoka. A 2009. október 19–23-án a 20. Jubileumi Nemzetközi Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaratoni ver­senyen (320 km) 4. helyezést ért el.

Én az eseményre a facebook -on kereszetül jelentkeztem, mivel Gödöllőt is fogja érinteni. Úgy gondoltam, hogy Kistarcsán csatlakazom hozzá, hiszen futni jó dolog, főleg ha ilyen és hasonló célokat szolgál. Egy kicsit én is részévé válok a céljának és ez jó érzéssel tölt el. Ezt tudom tanácsolni mindenkinek, aki fut és annak is, aki nem hiszen ideje elkezdeni. A távolság egyénre szabott, aki amennyit bevállal. Hajrá!

Bővebb információkat az eseményről itt találhatsz: http://pecsenye.blog.hu/

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter


A bejegyzés kategóriája:Futás and tagged . Vedd fel a kedvencek közé: link. Szólj hozzá vagy hagyj egy trackback-et:Trackback URL.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez Be kell jelentkezni