BSI futóklub Gödöllőn

A BSI futó nagyköveteként a rendszeres heti testmozgást elősegítve a többi 43 társamhoz hasonlóan én is a saját lakóhelyemen, Gödöllőn egy futóklubot hoztam létre. A futóklub célja, hogy lehetőséget adjon a heti rendszeres közös futásoknak, tapasztalatok megosztásának és segítse a különböző futóeseményekre a felkészülést, leutazást és egy rendszeres esemény legyen minél több ember életében.

Az edzéstervek kialakításában Miskey Tünde személyi edző segít, aki  tanácsokkal várja a jelentkezőket.  Aki nem szeret futni vagy nem elég felkészült annak remek lehetőség lehet megismerkednie a Nordic Walking technikáival. Ha valaki egyiket sem szeretné megismerni de felmerülnek benne a mozgással/étkezéssel kapcsolatos kérdések akkor is lehetőség van a közös tapasztalatok megosztására. Átöltözni jelképes 300 Ft -os díjért a Gödöllői Kiskastély Fitness terem öltözőjében lehet, illetve számos egyéb sportolási lehetőséggel is várja a látogatókat, érdeklődőket.

A téli időjárást figyelembe véve célszerű melegen de rétegesen öltözködni. A futás utáni gyors átöltözés segít elkerülni az esetleges megfázásokat.

2012 január 28-án szombaton délelőtt lesz a Gödöllői BSI Futóklub első bemelegítő közös futása, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. Aki nem tud részt venni az bepótolhatja, mivel az esemény állandó és rendszeres lesz, a tervek szerint minden szombaton délelőtt 9 órakor. További folyamatos és aktuális információkat a http://www.futas.dobrenteiistvan.hu oldalon lehet megtudni:

A következő gondolatébresztő idézettel kívánok Mindenkinek kellemes futást!

A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kisemberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK.”

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter


This entry was posted in Running and tagged . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments

 1. futo
  Posted 28 January 2012 at 9:05 | Permalink

  Itt vagyunk az erzsebet parban a hev oldalan es varunk meg paran. udvozlettel.

 2. Posted 28 January 2012 at 11:28 | Permalink

  Sziasztok!

  Részemről sajnos történt egy kommunikációs hiba, a pontos 9 órás szombatonkénti találkozók helyszíne: Táncsics Mihály út 5. Kiskastély Fitness
  Erről én tehetek, elnézéseteket kérem, összesen 5 résztvevővel találkoztam. Legközelebb ígérem bepótoljuk és gondolkodom majd mivel tudnálak Titeket kárpótolni. Minden naprakész információt igyekszem feltenni a http://www.futas.dobrenteiistvan.hu oldalra, illetve nagyon pontos információkat találhattok a BSI Nagykövet – Gödöllő Facebook csoportban is.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.