Futás

A futást 2006 -ban kezdtem. Emlékszem, amikor először Szegeden indultam egy közösségi futóversenyen. Az érzés meghatározó és leírhatatlan volt.

A futást fokozatosan beépítettem a mindennapjaimba, nem kis feladat volt ez számomra. 1 év után abba is hagytam majd egy kis szünet után ismét elkezdtem és ma már több mint másfél éve rendszeresen futok. Egyre nagyobb távokat tűzök ki magam előtt és sikeresen teljesítem. Soha egyetlen egy távot és versenyt nem adtam fel . Amelyik célt kitűzöm, azt végigviszem. Figyelek a fokozatos terhelésre és a tempóra, hiszen a futást élvezni kell nem pedig szenvedéssel csinálni.

Büszkén mondhatom, hogy a “táppénz” szót nem ismerem és eddig még soha nem is voltam betegszabadságon. Sajnos egyetlen egy munkáltatóval sem találkoztam, aki ezt értékelte volna. Számomra a futás több mint egy egészséges életforma, ez csak egy pozitív hozadék. Segítségével eltűnnek a mindennapi határok és a lehetetlen feladatok. Még ha mások gyorsabban is futnak nálam, én minden egyes alkalommal arra törekszem, hogy saját magamnál egyre jobban teljesítsek.


2015-es futó naptár tervezet
2014-ban lefutott távok, összesen megtett kilométer: 1238 km
2013-ban lefutott távok, összesen megtett kilométer: 831 km
2012-ben lefutott távok, összesen megtett kilométer: 1071 km
2011-ben lefutott távok, összesen megtett kilométer: 686,55 km
2010 -ben lefutott távok, összesen megtett kilométer: 476,8 km
2009 -ben lefutott távok, összesen megtett kilométer: 372,65 km

Példaképek:

Monspart Sarolta,Steve Prefontaine

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter